Alternatief Programma

 

Het zijn rare tijden! Half Nederland ligt plat door een onzichtbare vijand die rondwaart. Het ziet er niet naar uit dat de situatie snel zal veranderen. Men gaat ervan uit dat het aantal besmettingen wel wat af zal nemen door de maatregelen die zijn genomen, maar voorlopig nemen ziekenhuisopnamen en opnamen op de IC nog toe. 6 april wordt de situatie opnieuw bekeken en worden er  nieuwe maatregelen of versoepeling van de huidige maatregelingen verwacht.

Wij ,als bestuur, gaan er echter niet vanuit dat er per 6 april voor onze fotoclub veel zal veranderen. Maar FixedFocus zou FixedFocus niet zijn als we bij de pakken neer zouden gaan zitten!!

Vandaar dat we jullie verzoeken om vóór woensdag 8 april een foto met als thema “lente” digitaal in te leveren bij Dion.

Neem als grootste zijde 1200 pixels!

 

Als de situatie  onveranderd blijft, zullen we na inzending van deze foto een volgende “opdracht” formuleren. Dan ook weer een opdracht waarvoor je niet ver weg hoeft en die ondanks de maatregelen toch goed uit te voeren is. Hopelijk houden we op deze manier onze fotoclub levendig en doen we jullie hier een plezier mee. Suggesties vanuit de leden zijn vanzelfsprekend erg welkom.

error: De inhoud van deze website is beschermd.