Skip to main content

Nieuws & Activiteiten

Regelmatig toont FixedFocus foto’s van de clubleden op tentoonstellingen of een eigen expositie. Vaak worden van ieder lid 3 afgedrukte foto’s getoond en bij onze eigen expositie tevens een serie van ca. 10 digitale foto’s in een AV-serie.

Daarnaast hebben we bij de eigen jaarlijkse expositie in oktober iedere keer een ander thema. De deelnemende clubleden tonen in dit thema één foto. Dit resulteert iedere keer in een diverse verzameling, doordat ieder er zijn eigen interpretatie aan geeft.

Naast de exposities hebben we van tijd tot tijd ook samenwerkingsprojecten met andere groepen. Een voorbeeld hiervan is Fototaal, waarbij leden van de schrijversgroep Schrijven & Schrappen worden gekoppeld aan onze fotografen. Beeld en woord worden vullen elkaar aan.

Jaarlijks organiseert FixedFocus ook een gastendag. Hierbij volgen de deelnemers op een zaterdagochtend een workshop bij de club, waarbij men verder op weg wordt geholpen in de wereld van de fotografie. Resultaten van deze workshop worden tijdens onze jaarlijkse expositie getoond op een apart bord. Uit de inzendingen wordt door een jury, bestaande uit clubleden, een winnaar gekozen.

Klik op onderstaande activiteiten voor meer informatie

FixedFocus Expositie 2018