Beste bezoeker

 

Natuurlijk heeft deze Coronatijd ook gevolgen voor fotoclub FixedFocus. De clubavonden hebben we helaas voorlopig moeten afblazen. Op deze clubavonden geven we elkaar feedback op onze gemaakte foto’s.

Deze foto’s maken we naar aanleiding van een opdracht die bepaald worden door de programmacommissie. Op deze manier proberen we onze foto’s te verbeteren. Een plaatje schieten kan tegenwoordig iedereen. Een goede foto maken die technisch en qua vormgeving goed is en waar bovendien de opdracht in verwerkt is, is beduidend lastiger. Dat vraagt oefening, studie en ook interesse van de fotograaf.

Omdat we graag van elkaars werk op de hoogte blijven, werken we nu uitsluitend met een digitale presentatie van onze foto’s. U kunt in onderstaande foto opdrachten een indruk krijgen van waar we momenteel mee bezig zijn. De leden krijgen telkens een opdracht en eenieder maakt naar aanleiding van deze opdracht een foto. De benadering van deze opdrachten en de stijl van fotograferen verschillen natuurlijk wel per fotograaf. De foto’s van de een zullen u wellicht wat meer aanspreken dan de foto’s van de ander.

Wij hopen dat u plezier beleeft aan het bekijken van onze foto’s. Wellicht dat u er ook wat inspiratie uit kunt halen. Wij hebben aan het maken van deze foto’s in ieder geval veel plezier beleeft.

Mocht u meer willen weten van onze fotoclub, aarzel dan niet om via de website contact met ons op te nemen.

error: De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd.