Expositie 2021

Op 20 & 21 November 2021 houdt Fotoclub FixedFocus de jaarlijkse expositie.

 

Welkom bij fotoclub FixedFocus

Bergen op Zoom

 

Wij zijn een enthousiaste fotoclub

2 wekelijks komen we samen, om gezamenlijk onze foto's te bespreken

 

Jaarlijks zijn we te vinden op 1 of meerdere exposities

En ieder jaar houden we onze eigen jaarlijkse expositie in oktober

 

En van tijd tot tijd gaan we er gezamenlijk op uit

Om datgene te doen, wat ons in deze club verbindt. Onze gedeelde passie voor de fotografie.

Expositie Fotoclub FixedFocus 2021

Op 20 & 21 november 2021 houdt Fotoclub FixedFocus de jaarlijkse expositie.

Tijdens de expositie zijn de Corona maatregelen van toepassing.

Dit betekent dat bij het bezoeken een geldige QR code getoond dient te worden.

Bekijk hier de online versie van de expositie

Welkom bij Fotoclub FixedFocus

Fotoclub FixedFocus is opgericht op 14 maart 2007 door 3 enthousiaste amateurfotografen. Binnen 1 jaar was het aantal leden al gegroeid naar 20. Na een periode met ca. 30 leden heeft de club zich min of meer gestabiliseerd op 25 leden, wat een praktisch aantal is.

Bezig zijn met fotografie, leren van elkaar en het delen van je passie voor fotografie zijn de belangrijkste redenen om lid te zijn van FixedFocus. En vooral ook omdat het gewoon een gezellige club is.

Maak kennis met de leden

FixedFocus kent per seizoen een afwisselend programma van foto-opdrachten, 1 of meer sprekers en doe-avonden. Af en toe trekken we er een zaterdag of zondag gezamenlijk op uit om foto’s te gaan maken.

De foto-opdrachten zijn vaak vrij algemeen van aard (Spanning, Ijzig). Zeker in het begin lijken de opdrachten niet altijd makkelijk, maar Google helpt menig lid dan aan leuke ideeën.

Op doe-avonden wordt er met de eigen camera gewerkt in 1 of meer opstellingen. Voorbeelden daarvan zijn macro-, flits- of modelfotografie. Ook wordt er van tijd tot tijd aandacht besteed aan fotobewerking.

Ben je door het lezen van dit alles enthousiast geworden om een keer bij FixedFocus te komen kijken en mogelijk lid te worden?

Neem dan contact op met een van de bestuursleden

Veel fotoplezier,

Jeroen Verbiest

Voorzitter FixedFocus

Exposities & Activiteiten

Regelmatig toont FixedFocus foto’s van de clubleden op tentoonstellingen of een eigen expositie. Vaak worden van ieder lid 3 afgedrukte foto’s getoond en bij onze eigen expositie tevens een serie van ca. 10 digitale foto’s in een AV-serie.

Daarnaast hebben we bij de eigen jaarlijkse expositie in oktober iedere keer een ander thema. De deelnemende clubleden tonen in dit thema één foto. Dit resulteert iedere keer in een diverse verzameling, doordat ieder er zijn eigen interpretatie aan geeft.

Bekijk onze activiteiten op de nieuwspagina

Clubavonden

De fotoclub komt eens in de veertien dagen op woensdagavond bij elkaar, van 19:30 tot 22:00 uur, tijdens de clubavond. Deze clubavond vindt plaats in een zaal in ontmoetingscentrum Het Fort, Bernadettestraat 4 te Bergen op Zoom.

 

Bekijk hier het programma